ONZE ACTIVITEITEN
- Projectmanagement / projectbegeleiding
Zoekt u een technisch projectmanager die u kan assisteren bij het realiseren van uw project, dan kan HRN projects u hierbij helpen. HRN projects heeft namelijk jarenlange ervaring bij het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Veelal in de machinebouw (speciaal en seriematig), maar ook het begeleiden van de nieuwbouw of renovatie van fabrieksinstallaties (bouwkundig en installatietechnisch) behoren tot de mogelijkheden. HRN projects ondersteunt of ontzorgt u op gebied van planning, werkvoorbereiding, inkoop, financiën, techniek, etc.
- Mechanical Engineering (AutoCAD, Solid-Works)
Zoekt u een oplossing voor een productievraagstuk of heeft u tijdelijk extra capaciteit of expertise nodig? HRM projects kan u hierbij van dienst zijn. Wij hebben namelijk ruime ervaring in het uitwerken van creatieve en innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Wij maken hierbij gebruik van de allernieuwste 3d ontwerp- en analyse software Solidworks, maar ook andere ontwerp-pakketten zijn mogelijk, maar in veel gevallen beginnen we allereerst met schetsen.
(mechatronica, bedrijfsmechanisatie, servotechniek, lineaire aandrijftechniek, nokkenmechanisme, krukdrijfstangmechanisme)
- Electrical Engineering (E-plan)
Bent u op zoek naar een deskundige partij voor het ontwerpen van een nieuwe besturingskast voor uw productiemachine of fabrieksinstallatie, dan bent u bij HRN projects aan het juiste adres. Voor het ontwerpen van de elektrische schema's maken wij gebruik van E-plan software. Naast het ontwerpen kunnen wij indien gewenst ook de bouw, installatie en inbedrijfstelling van de totale installatie verzorgen.
- Besturingstechniek (Siemens TIA-Portal)
Nagenoeg elke machinebesturing of fabrieksinstallatie bevat tegenwoordig één of meerdere PC/PLC-controller, HMI-schermen en frequentie- en/of servoregelaars. HRN-projects beschikt over gedegen kennis om op een overzichtelijke en gestructureerde manier de software voor deze systemen te ontwikkelen. Hierbij wordt altijd gestart met het maken van een functionele beschrijving van de machine of installatie waarbij de werking inclusief bijbehorende veldcomponenten (motoren, sensoren, etc) wordt beschreven. Op verzoek kan daarna ook nog een functioneel en/of technisch ontwerp worden gemaakt van de software. Na goedkeuring van de functionele beschrijving en technisch ontwerp wordt uiteindelijk gestart met het schrijven/programmeren van de benodigde software. Uiteraard verzorgen wij ook voor de inbedrijfname van de software. Na de I/O-test van de veldcomponenten wordt de software in de regelaars geactiveerd en wordt de werking van machine of installatie getoetst aan het functioneel ontwerp (FAT en SAT afnames).